Her kommer enda en smakfull "jukse-pizza" som er ferdig på under et kvarter! Denne tortillapizzaen er toppet med tomatsaus, mozzarella og deilige grønnsaker. Ta en titt i kjøleskapet ditt og se hva du har tilgjengelig - dette er nemlig en ypperlig måte å bruke opp rester på!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

TORTILLAS & TOMATSAUS

6 hvetetortillas
400 g hermetiske tomater , hakkede
1 ss extra virgin olivenolje
2 fedd hvitløk , finhakket
sukker , smak til
salt , smak til
pepper , smak til

GARNITYR

1 rødløk , i ringer
1 rød paprika , i strimler
1 gul paprika , i strimler
1/2 - 1 rød chili , i tynne skiver
1-2 mozzarella
1 neve sorte oliven , delt i 3 biter

TILBEHØR

ruccula
parmesan , revet
extra virgin olivenolje
sitron , finrevet skall

SLIK GJØR DU

Fargerik tortillapizza

Sett stekeovnen på 225 grader, over- og undervarme.

Hell de hermetiske tomatene i et dørslag og la dem stå å renne av i noen minutter uten at du rører i dem. Ha de avrente tomatene i en liten bolle og tilsett finhakket hvitløk og olivenolje. Smak til med sukker, salt og pepper. Ønsker du en slett saus kan du kjøre den med en stavmikser eller blender, men selv foretrekker jeg den slik den er.

Skjær opp grønnsakene som angitt.

Legg 2-3 tortillas på et bakepapirkledd bakebrett og fordel tomatsausen oppå. Ha på grønnsaker og mozzarella (eller annen ost), og topp det hele med sorte oliven og chili. Stekes ved 225 grader på midterste rille, i 8-10 minutter, til tortillapizzaen er passe stekt.

Serveres umiddelbart sammen med rikelig med ruccula, litt av din beste olivenolje, samt finrevet sitronskall og revet parmesan.

Fargerik tortillapizza

TIPS

LYKKE TIL!

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste