Denne thaisalaten med chilikylling og peanøttdressing er en fargerik og smakfull rett som kombinerer friske grønnsaker, risnudler, saftig kylling med et hint av chili, og en kremet peanøttdressing. Den balanserer perfekt mellom krydret, søtt og syrlig. Den er ikke bare en fest for øynene og smaksløkene, men også enkel å lage, noe som gjør den perfekt både til hverdags og til spesielle anledninger. Nyt den som en smårett til lunsj eller som en lett middag på varme sommerdager.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

KYLLINGSALAT

600 g kyllingfilet eller kyllinglårfilet
salt og pepper

PEANØTTDRESSING

4-5 ss peanøttsmør
1 dl vann

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste