Har du testet ut "stablebrød"? Jeg så det første gang under Hele Norge baker i 2014, og siden den gang har jeg laget mange varianter, både søte og salte. Dagens brød er fylt med cheddar og friske urter, men du kan bruke annen type ost og urter, hakkede soltørkede tomater, skinke, pesto - ja, her er det bare fantasien som setter begrensningene. Prøv det du også, brødet er for eksempel nydelig til grillmaten, supper, gryteretter, pasta, salater - eller nyt det alene!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

GJÆRDEIG

650 g hvetemel
2 1/2 dl vann (romtemperert)

FYLL

50 g smør , smeltet
250 g cheddar eller annen ost, revet

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste