Det er noe helt eget med å lage pasta fra bunnen av – følelsen av å elte og rulle ut pastadeigen, og deretter forme de små pastaputene fylt med kjærlighet. Her fyller jeg dem med en kremet blanding av spinat og ricotta, og serverer dem med en fyldig tomatsaus, drysset med finrevet parmesan og sprø, ristede pinjekjerner som gir en deilig nøtteaktig smak.

Dette er ikke en middag man haster seg gjennom. Sett av litt tid, senk skuldrene, åpne en flaske vin og sett på favorittspillelisten. Lag gjerne maten sammen, og gjør matlagingen til en opplevelse i seg selv! Buon appetito!

PS. Les gjennom hele oppskriften før du setter i gang.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

PASTA

300 g mel , gjerne tipo 00
2 egg

RICOTTA- OG SPINATFYLL

250 g frisk spinat
250 g ricotta

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste