Når det kommer til kakebakst på hytta i påsken må det gjøres enkelt, og da tyr jeg ofte til min gode gamle brownies/sjokoladekakebunn, som jeg kjapt rører sammen for hånd. Sjokoladekakebunnen kan fint nytes som den er med et lett melisdryss, eller så kan du for eksempel smøre på et tykt lag med sjokoladekrem og pynte med små mandel- eller sjokoladeegg. Enkelt, dekorativt - og veldig godt! En påskekake som er et resultat av gode grunnoppskrifter som allerede er publisert på bloggen.
Ingredienser
1 | sjokoladekakebunn (se link nedenfor) |
1 porsjon | sjokoladekrem (se link nedenfor) |
1 pose | mandel- eller sjokoladeegg |
SLIK GJØR DU
Lag sjokoladekaken etter oppskriften og la den avkjøles helt.
Lag også sjokoladekremen og smør et tykt lag oppå den avkjølte kakebunnen. Pynt med mandel- eller sjokoladeegg, eller annen spiselig pynt etter smak og hva du har tilgjengelig.
Nytes med en kopp god og sterk kaffe.
Ha en fin fin påske!
så fiiiiin den var!:)
hei!
jeg har tatt meg den frihet å linke til bloggen din.. 🙂 håper det går greit!
god påske
mvh Kristin
Det er selvsagt veldig hyggelig og helt i orden! Ha en fin påske! 🙂
Denne ble bakt i dag. Dødsgod!!! Elsker denne bloggen! Nå lages lantidsstekt kalkunrett for nt’te gang..nam
Fantastisk kake! Hvor har du kjøpt påskeeggene du har pyntet den med? Veldig fine farger.
God Påske!
Takk for det! Påskeeggene er kjøpt på Neste Stopp og Meny 🙂
Hei!
Den så kjempefin ut. Lurte på hvor mange personer oppskriften er beregnet til? Tenkte jeg skulle lage den til besøk i påsken. Vi blir seks – hvorav tre er skikkelige kakemomser.
Det kommer litt an på hvor mange kakemonser dere er, men den skal være mer enn nok til 6 kakemonser 🙂
Hei! For en inspirerende blogg du har! 😀 Jeg lurte på om det går an å ha kaffe i sjokoladekremen? Klem Ingrid
Denne kaken er helt fantastisk!
Kan bunnen lages 1 dag i forveien? Passer med bringebær på toppen og vaniljeis?
Det går fint. Det finnes mange varianter av denne kaken, se feks her. http://trinesmatblogg.no/2014/02/01/brownie-med-appelsin-og-melisdryss/ og her: http://trinesmatblogg.no/2011/11/03/brownies-med-sjokoladekrem/. Lykke til!
Hei. Jeg er på jakt etter kaker som er like gode om de har vært fryste. Har du erfaring med å fryse denne?
Hei. Kan jeg spørre om du har laget dobbel porsjon av sjokoladekremen til denne kaken? Synes det så mye ut i forhold til det som var i kremen… 🙂 håper på svar:-) for vil ha like fin kake som deg:-) mvh Linda
Lurer på å lage denne ferdig før vi drar på hytta, og dermed må jeg evt fryse den ned -går det bra tror du?? Ellers TUSEN takk for all inspirasjon og tips!!!! God påske!!!
Dette vart desserten til årets påskelam med heile svigerfamilien i år. Alle 12 frå 2-88 år elska den! Sjokoladekremen vart lysare på farge enn din, men NAM, NAM! Denne havner i oppskriftboka mi saman med mange andre av dine oppskrifter 🙂
Åh! Meget mulig min nye yndlingskake! Denne ble såå god! Jeg fikk like mye krem som på illustrasjonsbildet ved å følge oppskriften. Var litt bekymret for at den skulle bli litt for mektig med all den smørkremen, men den var bare helt nydelig! Den holdt seg helt fin en uke. Jeg og samboeren spiste av den hver dag, gledet meg til å komme hjem fra jobb for å spise mer kake! 😀 Det er definitivt en kake jeg blir å lage igjen.
Tusen takk for en fantastisk blogg Trine, blir så inspirert!
Vil bare informere om at linkene i innlegget ikke fungerer. Ha en fin dag og takk for en super blogg!
Hei! Linken til oppskrifta virkar ikkje. Kan du retta det? Eg vil gjerne baka denne til påske.
Mvh. Berit
Linkene er på plass nå. De har dessverre falt ut ifbm import til den nye nettsiden. Takk for at du sa ifra! 🙂