Kjapp og enkel hverdagsmiddag. Får du ikke tak i lammekjøttdeig kan du fint benytte kjøttdeig eller karbonadedeig istedet.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
Lammekarbonader
400 g | lammekjøttdeig |
1-2 fedd | hvitløk , finhakket |
2 ss | vann |
salt og pepper |
Tilbehør
1/2-1 | squash , i skiver på langs |
9-12 | cherrytomater , delt i to |
1 neve | sorte oliven |
fetaost | |
frisk basilikum , finsnittet | |
olivenolje | |
poteter eller annet tilbehør |
SLIK GJØR DU
Bland sammen ingrediensene til lammekarbonadene. Tilsett vann til deigen har passe konsistens. Del deigen i 3-4 deler og form til karbonader. Stekes i smør på begge sider, til karbonadene er gjennomstekt.
Del squashen i lange, tynne skiver på langs. Stek squash og tomater i olje, til squashen er mør og såvidt tar litt farge. Tilsett oliven og basilikum mot slutten av steketiden.
Server karbonadene sammen med grønnsakene, og smuldre fetaosten over. Serveres eventuelt med ovnsbakte rosmarinpoteter, pasta eller ris som tilbehør. Hjemmelaget tzatziki smaker også godt til.
Enjoy!
Publisert 24. 10. 2011
Hei Trine
Du bruker mye squash. Det er ikke jeg så glad i. Hva kan jeg best erstatte det med?