Lammekarbonader med squash, tomat, oliven og feta

Kjapp og enkel hverdagsmiddag. Får du ikke tak i lammekjøttdeig kan du fint benytte kjøttdeig eller karbonadedeig istedet.

  • Difficulty: enkel
  • Servings: 2-3 porsjoner
  • Kjøkken:
  • Type rett:
Annonse

Ingredienser

Lammekarbonader

400 g lammekjøttdeig
1-2 fedd hvitløk , finhakket
2 ss vann
salt og pepper

Tilbehør

1/2-1 squash , i skiver på langs
9-12 cherrytomater , delt i to
1 neve sorte oliven
fetaost
frisk basilikum , finsnittet
olivenolje
poteter eller annet tilbehør

SLIK GJØR DU

Bland sammen ingrediensene til lammekarbonadene. Tilsett vann til deigen har passe konsistens. Del deigen i 3-4 deler og form til karbonader. Stekes i smør på begge sider, til karbonadene er gjennomstekt.

Del squashen i lange, tynne skiver på langs. Stek squash og tomater i olje, til squashen er mør og såvidt tar litt farge. Tilsett oliven og basilikum mot slutten av steketiden.

Server karbonadene sammen med grønnsakene, og smuldre fetaosten over. Serveres eventuelt med ovnsbakte rosmarinpoteter, pasta eller ris som tilbehør. Hjemmelaget tzatziki smaker også godt til.

Enjoy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits