Hvem klarer vel å motstå en fargerik og smakfull kyllingsalat? Ikke jeg, i alle fall! Sommerens kyllingsalat bugner av deilig salat og cherrytomater fra hyttehagen, saftig kylling, knasende sprø parmachips og karamelliserte valnøtter. Det hele toppes med en enkel og smakfull parmesandressing. Som tilbehør serverte jeg krutonger av det deilige landbrødet som ble til overs etter helgas sjømatbonanza, men de kan du eventuelt erstatte med annet godt brød. Du trenger slett ikke alle disse elementene for å få lage en god salat - gjør det gjerne litt enklere ved å følge tipsene mine nedenfor. Lyst til å smake?
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
KYLLINGSALATEN
2-3 | kyllingfileter |
250 g | småbladsalat |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her