Kremboller med sjokoladetrekk er et kjært barndomsminne. Vi kjøpte dem i nærbutikken på Kolstad, eller fikk dem servert på kafe når vi en sjelden gang var på kafebesøk. Deilige, ferske hveteboller med vaniljekrem inni og sjokoladetrekk på toppen. Helt umulig å spise på sivilisert vis, men du verden så gode!

Her er min variant, med vaniljekrem og smeltet sjokolade. Prøv den gjerne til fastelavn - eller en dag det ikke er fastelavn. Godt er det uansett!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

GJÆRDEIG

900 g hvetemel
150 g sukker

KREMFYLL & TOPPING

1 boks vaniljekrem
2 1/2 - 3 dl kremfløte , stivpiskes

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste