Selv om hetebølgen lar vente på seg er det likevel nok av unnskyldninger til å kose seg med en deilig, forfriskende iskaffe latte.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
2-3 | espresso |
1 ts | brunt sukker (kan sløyfes) |
2,5 dl | melk |
1/4 l | vaniljeis (ca.) |
mørk kokesjokolade revet |
SLIK GJØR DU
Rør sukkeret inn i den varme espressoen. Du kan eventuelt benytte sterk kaffe om du heller foretrekker det. Tilsett melk og vaniljeis og kjør det raskt i en foodprosessor.
Hell iskaffen i to glass og riv over litt mørk sjokolade. Serveres umiddelbart, gjerne ved siden av deilige norske jordbær!
Nyyyt!
Publisert 26. 7. 2012
Som du frister. Dette så jo helt nydelig ut. Må nok prøve denne når Mannen kommer hjem. Tusen takk for tipset.
Håper det smaker!
Deilig sommerkaffe du frister med idag 🙂
Ja, ikke lett å motstå denne 🙂
Denne så fristende ut! Den skal jeg prøve i kveld! Jeg har prøvd flere oppskrifter fra bloggen din i det siste, nevner spesielt grillet laks med mango- og avocadosalat og skinkesandwich med brie m.m. De slo virkelig an her i huset.
for noe fine bilder! har du tatt dem selv? 🙂
Takk for det! Ja, jeg tar alle bildene selv. 🙂
jøye meg, du er jammen god på det feltet også.
I oppskriften står det 2-3 espresso. Mener du da desiliter?
Jeg mener 2-3 kopper espresso (dvs espressokopper, ikke kaffekopper…).