Har du prøvd å erstatte de tradisjonelle "ventepølsene" med grillede nektariner? Med litt god parmaskinke rundt og dyppet i bringebærvinaigrette blir dette en fargerik og smakfull start på grillmåltidet, sommerfesten, helgemiddagen eller hva det skulle være.

Annonse

Ingredienser

GRILLEDE NEKTARINER

3 nektariner (i 4 båter)
6 skiver parmaskinke skiver
12 blader basilikum
12 tannstikkere

BRINGEBÆRVINAIGRETTE

3 ss olivenolje (extra virgin)
1 ss bringebæreddik
2 ts flytende honning
1/2 ts spisskummin (malt, smak til)
salt og pepper

SLIK GJØR DU

Ha olivenolje, bringebæreddik og honning i en liten bolle, og rør godt sammen. Smak til med spisskummin, salt og pepper.

Del nektarinene i to og fjern steinen. Del hver halvdel i to, og grill nektarinbåtene på middels (direkte) varme i et par minutter på hver side, til de har fine grillriller og er gjennomvarme. Du kan benytte utegrillen eller grillpanne. Del parmaskinkeskivene i to på langs og plukk av friske basilikumblader. Finn frem en tannstikker eller lignende og fest skinkeskiven og basilikumbladet i nektarinen. Serveres ganske umiddelbart med bringebærvinaigretten som tilbehør – og gjerne sammen med et glass med gode bobler. VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Ja hvorfor alltid denne melonen. Dette er jo mye friskere. Serverte selv parmaskinke med pannekake fersken i helgen, ikke grillet,men det skal gjøres neste gang.

Legg igjen en kommentar til Jorunn Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.