Da vi var på studietur i Nice forleden måtte vi selvsagt stikke innom et fransk konditori og smake på et utvalg av fristelsene i kakedisken. Vi kjøpte en av hver sort, som vi delte mellom oss, og vurderte bit for bit. Så utrolig mye godt, og med små kakestykker orker man jo å smake på mange forskjellige bakverk! Mine favoritter var nok en fransk jordbærterte med vaniljekrem og en sitronterte med marengs. Vel hjemme skulle jeg bake til juniors 15 årsdag helgen etter, og da ble det jammen en variant av jordbærterten - med hjemmelaget vaniljekrem. Her er oppskriften, prøv den du også!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
TERTEBUNN
125 g | smør |
50 g | melis |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her