Klippfisk er en tradisjonsrik og anvendelig råvare som får her spille hovedrollen i en enkel og smakfull gryterett, sammen med grillet paprika, tomater og deilige krydder - bacalao. Jeg har her tatt utgangspunkt i en oppskrift fra restauranten Gullix i Ålesund, som jeg har fått av en tidligere kollega. Den ligner ganske mye på de øvrige bacalao-oppskriftene jeg har på bloggen, men denne inneholder grillet paprika og potetene serveres ved siden av. Bacalao er en av min manns favorittretter, og som vi alltid spiser en gang i løpet av påsken. Prøv det du også, og inviter gjerne noen på middag i samme slengen. Bacalao er nemlig enkel, rustikk og smakfull gjestemat som er enkel å lage til mange.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

600 g klippfisk , utvannet mengde
1 dl olivenolje (ca.)

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste