KLASSISK JULERIBBE & HONNINGSTEKTE EPLER
ONE POT KJØTTGRYTE MED TOMAT OG ROTGRØNNSAKER
HELSTEKT SITRONKYLLING MED PROVENCALSK GRØNNSAKSFORM
LAMMEGRYTE MED ROTGRØNNSAKER
HELSTEKT INDREFILET MED LØK OG HONNINGBAKTE GULRØTTER
REINSDYRSTEK MED PORTVINSAUS OG ROTFRUKTGRATENG
ENTRECÔTE MED RØSTIPOTETER OG BALSAMICOSAUS
BOEUF BOURGUIGNON v. 2.0
«COQ AU VIN» – KYLLING I VIN
SPEKET GRILLPØLSE MED GRØNNSAKSSPYD
GRILLET KALVEENTRECÔTE MED PERSILLESMØR OG GRILLEDE GRØNNSAKER
HELSTEKT INDREFILET MED SALTBAKT LØK, RØDVINSAUS OG HASSELBACKPOTETER
Alt-i-ett gryte med oksekjøtt
Reinsdyrgryte med kantareller og mandelpotetmos
Fargerike grillspyd
Sitronmarinerte kyllingspyd med grillede grønnsaker, fetakrem og basilikumcouscous
Fransk lammestek med sprø topping og godt tilbehør
Kalvegryte med spinat