TRERETTERS MENY; CHILIMARINERT LAKS, KYLLINGRULLER & GRILLET ANANAS
Inviter til sensommerfest med en smakfull og fargerik treretters grillmatmeny. På menyen står chilimarinert laks med mango, baconsurrede kyllinglår med smakfullt og fargerikt tilbehør – og grillet ananas med bringebær og vaniljeis til dessert. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
# FORRETT #
Vi starter med chilimarinert laks og mango, servert på sprø nachochips og toppet med sesamfrø og frisk koriander.
#HOVEDRETT #
Til hovedrett anbefaler jeg baconsurrede kyllinglår med grillede, fargerike grønnsaker, couscous og basilikumpesto.
# DESSERT #
Som en søt avslutning passer det godt med grillet ananas med sommerens friske bær og vaniljeis. Lag gjerne hjemmelaget vaniljeis om du har tid og anledning til det.
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Vintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her.



