Ingrediens
Ekskluder
Kategori
Kjøkken

Inviter til sensommerfest med en smakfull og fargerik treretters grillmatmeny. På menyen står chilimarinert laks med mango, baconsurrede kyllinglår med smakfullt og fargerikt tilbehør – og grillet ananas med bringebær og vaniljeis til dessert. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

# FORRETT #

 

Vi starter med chilimarinert laks og mango, servert på sprø nachochips og toppet med sesamfrø og frisk koriander.

Chilimarinert laks og mango på nachochips

 

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett anbefaler jeg baconsurrede kyllinglår med grillede, fargerike grønnsaker, couscous og basilikumpesto.

Kyllingruller med grillede grønnsaker og pesto

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med grillet ananas med sommerens friske bær og vaniljeis. Lag gjerne hjemmelaget vaniljeis om du har tid og anledning til det.

Grillet ananas

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Vintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste