SENSOMMERMENY; GAZPACHO, SVINEFILET MED NEKTARINSALAT – OG BRINGEBÆR- OG SITRONFROMASJ
Inviter til sensommerfest med en smakfull treretters meny, hvor det meste kan gjøres klart på forhånd. På menyen står gazpacho med reker, grillet svinefilet med spicy mangosaus og nektarinsalat – og bringebær- og sitronfromasj til dessert. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
# FORRETT #
Vi starter med gazpacho med reker, en frisk og smakfull munnfull, som gjerne kan lages ferdig dagen før.
#HOVEDRETT #
Til hovedrett foreslår jeg at du tar frem grillen og godt svinekjøtt. Om været ikke viser seg fra sin beste side kan kjøttet fint stekes i stekeovnen også. Som tilbehør smaker det godt med spicy mangosaus, grillet nektarinsalat og couscous. Sausen og salaten kan gjøres ferdig tidligere på dagen, mens kjøttet og nektarinene tilberedes imiddelbart før servering.
# DESSERT #
Som en søt avslutning passer det godt med bringebær- og sitronfromasj. Fromasjen kan gjerne lages ferdig dagen før, og dekoreres med friske bær og blomster rett før servering.
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene på bloggen her. Vintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her.
Supert deilig mat.
Takk for det! 🙂