JUNIMENYEN – ASPARGES, FYLT KYLLING OG JORDBÆR- OG RABARBRAGRØT
Inviter til grillfest! Her er mitt forslag til en smakfull treretters meny, hvor forrett og hovedrett tilberedes på grillen, mens desserten gjerne kan forberedes dagen før. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
# FORRETT #
Vi starter med aspargesruller med spekeskinke og jordbær. Anrett dem på porsjonstallerkener, eller på et stort serveringsfat og stikk en tannstikker i rullene slik at de kan nytes som fingermat.
Server gjerne også hjemmebakt focaccia som tilbehør til både forretten og hovedretten.
#HOVEDRETT #
Til hovedrett kan jeg anbefale fylt kylling med tomat- og olivensalat, og grillet brokkolini med parmesan. Fine farger og gode smaker!
# DESSERT #
Som en søt avslutning passer det godt med jordbær- og rabarbragrøt med en silkemyk fløtekrem eller vaniljeis, toppet med syltede, sprø rabarbrastilker og hakket mørk sjokolade.
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Vintipsene på bloggen finner du samlet her.