Det er utrolig hektiske dager, med mye møtevirksomhet, innspilling av nye filmer til YouTubekanalen min - og vi har så smått begynt å jobbe med en skisse over den nye (redesignede) bloggen min. Gleder meg veldig til å fortelle dere mer, etter hvert. Som dere skjønner blir det ikke all verdens tid til å lage og fotografere nye godbiter, og jeg tillater meg derfor å friste med en tidligere publisert favoritt isteden, som fikk en liten "makeover" i Trines mat 2. Denne retten, som består av kylling, bacon, eple, rødløk, poteter og balsamicoeddik, er kjapp, enkel, barnevennlig (populær blant barna også) og veldig, veldig god på smak. Denne retten har jeg laget på hytta flere ganger i løpet av høsten - for det er nemlig en ypperlig rett å servere når det er mange rundt bordet, og det er vi rett som det er. Alt tilberedes i en og samme form - finn frem langpannen og prøv den du også!
Ingredienser
KYLLINGFORMEN
| 700 g | utbenet kyllinglår eller kyllingfilet, delt i to |
| 500 g | småpoteter , delt i to |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her