I dag kan jeg by på en imponerende hvetekrans. Ikke bare ser den god ut, den er kjempegod på smak også! Ser det vanskelig ut, synes du? Det er det slett ikke! Gjærdeigen er den "gode gamle bolledeigen" som alltid blir vellykket, og nedenfor finner du en trinn-for-trinn-beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal tvinne kransen. Jeg har her fylt kransen med smør, sukker og kanel, men den smaker også godt med for eksempel sjokoladefyll, bringebærfyll eller sitron- og pistasjfyll. Ta gjerne en titt på bolleoppskriftene for å finne inspirasjon til nye varianter.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

GJÆRDEIGEN

625-650 g hvetemel
3 1/2 dl melk

FYLL OG TOPPING

100 g smør mykt
3-4 ss sukker

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste