En smakfull relish gir pølser og hamburgere det lille ekstra. Denne relishen ble servert som tilbehør til de voksnes bursdagspølser i Mathias sin 4 års dag:
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
12 | cherrytomater delt i båter |
1 | rød paprika finhakket |
1/4 | rødløk finhakket |
4 | vårløk finsnittet |
1 fedd | hvitløk finhakket |
2 ss | olivenolje |
sitronsaft (litt) | |
1 klype | sukker |
salt | |
nykvernet sort pepper | |
frisk koriander , finhakket (litt) |
SLIK GJØR DU
Skjær opp grønnsakene som anvist ovenfor. La tomatene renne litt av før du tilsetter tomatene. Ha i oljen, og smak til med sukker og krydder. La gjerne relishen stå å trekke litt før servering, slik at alle de gode smakene får satt seg.
Serveres som tilbehør til pølser og hjemmelagede pølsebrød, hamburgere eller grillmat, for eksempel.
Enjoy!
Publisert 10. 7. 2012
Prøvde denne, men hvor jeg ga den et oppkok sammen med en boks hermetiserte tomater. Jeg bruker ALLTID de fra S&W, gjerne vinmodnede.
Nydelig til pølser! Takk for tips 🙂
Hei,hvor lenge er relish holdbar I kjøleskap??