Balsamicosild
* 19. DESEMBER *
Denne oppskriften har jeg fått av en av mine trofaste lesere og støttespillere, Bjørg, som sendte meg denne oppskriften da jeg spurte om hun hadde tips til årets julekalender. Det var virkelig et godt tips, for denne silderetten falt virkelig i smak hjemme hos oss. Og skal få plass på julebuffeten 1 juledag. Til et stort glass nydelig balsamicosild trenger du:
Vann ut kryddersilden til den er passe salt.
Kok opp balsamicoeddik, pepper, vann og sukker. Ikke bruk den mest eksklusive balsamicoeddiken, men heller ikke den billigste. Sukkermengden vil være avhengig av hvor sur/søt balsamicioeddiken din er, så smak deg frem. Sett til side og la avkjøle helt.
Skjær løken i tynne skiver og kryddersilden i passe biter. Legg løk og kryddersild lagvis i et glass. Hell over den avkjølte balsamicoblandingen og sett på lokket.
Enjoy!
Det ser rigtig lækkert ud, mange tak!
Jippi, jeg vant i julekalenderen din 😀 Har sendt deg en mail.Jeg lurte på om du kunne dele en god oppskrift på en form av julekaker?Jeg er glad i myke og litt seige kaker, men har lite peiling på julebakst. 🙂
Martine, det er mer enn 25 oppskrifter på julekaker på bloggen, som du finner her: http://trineblogg.blogspot.com/search/label/julekaker. Skal være noe for enhver smak der…Trine 😉
Ciao Trine questa tua ricetta mi piace in modo particolare voglio provarla,un abbraccio
Denne falt i særdeles god smak og er allerede inne på listen over faste julepålegg! Tusen takk for oppskriften!
Hei!
Denne ser herlig ut og skal absolutt prøves! Bruker du den tynne balsamicoeddiken eller kan Crema Balsamico brukes? Mvh Camilla