Plommedessert med cognac og creme fraiche
En rask og velsmakende høstdessert for deg som har noen plommer og en liten skvett cognac på lur. Finn frem:
[unordered_list style=»star»]
- 8 plommer
- 50 gram demerarasukker
- 1/2 vaniljestang
- 1-2 ss cognac
- 2 ss vann
- 1/4 beger creme fraiche
[/unordered_list]

Enjoy!
Publisert 1. 10. 2010
Dette var veldig godt, enkelt og raskt, med veldig gode smaker!
Serverte denne med piska creme fraiche på forening i kveld, og den gjorde stor lykke. Enkel og rask å lage, og smakte helt nydelig.
Hei
Denne oppskriften skal vi prøve. Men hvor mange personer er grunnoppskriften beregnet for?
Hei, hvordan er det å bruke frosne plommer til denne desserten?
Hva kan være alternativet til cognac være her (alkoholfritt)? Eplejuice?
Hvis man har hermetiserte plommer, følger man oppskriften som den står?