I dag kan jeg friste med en smakfull minestronesuppe som er spekket med deilige grønnsaker og kylling, og som toppes med bacon og timian. Dette er en typisk restesuppe som ofte serveres hjemme hos oss, enten som en vanlig hverdagsmiddag eller hvis vi har gjester på besøk. Ingrediensene varierer etter sesong og hva som finnes i skuffer og kjøleskap. Ta en titt i grønnsaksskuffen for å se hva som har gjemt seg der, og kanskje har du noen kyllingfileter i fryseren som har blitt til overs tidligere? Kanskje du også har en liten pastarest på lur?
Dette er en kjapp og enkel suppe, hvor kyllingfiletene får koke seg møre sammen med grønnsakene, hvorpå du deretter fisker dem opp av suppen og "river" kjøttet i biter ved hjelp av to gafler. Alternativt kan du benytte grillet kylling (som tilsettes helt til slutt). Lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang.
Ingredienser
3 | kyllingfileter |
150 g | bacon , i jevnstore biter |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her