Tomatsalsa med eple og basilikum

En deilig salsa med spennende kombinasjoner, som passer ypperlig til grillmat og som er et spennende innslag på sommerbuffeten. Til 3-4 porsjoner trenger du omtrent:

  • 1 boks cherrytomater, i båter
  • 1 grønt eple, i terninger
  • 1/2 rødløk, i små terninger
  • saften av ca 1/2 sitron
  • 1-2 ss hvitvinseddik
  • 3-4 ss god olivenolje
  • salt og nykvernet sort pepper
  • en neve frisk basilikum, hakket

Skjær opp grønnsakene som angitt ovenfor og ha dem i en liten salatbolle. Press sitronsaften over. Rør sammen hvitvinseddik og olivenolje og smak til med salt og pepper. Vend dressingen forsiktig inn i salaten. Til slutt vendes basilikumen forsiktig inn.

Enjoy!


, ,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar