Med fiskefilet i fryseren og noen grønnsaker og hermetiske tomater på lur, kan du i løpet av en halvtimes tid trylle frem en nydelig fiskerett, forutsatt at du har husket å tine opp fisken først. Jeg har her laget en grønnsaksblanding med paprika, løk, fennikel og hermetiske tomater. Oppå grønnsaksblandingen fordeler jeg fisken og baker den deretter i ovnen noen minutter, til fisken begynner å flake seg. Kjapt, enkelt, lekkert og veldig godt!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

TORSKEFORMEN

600 g torskefilet , sei eller annen hvit fisk
nøytral olje til steking

TILBEHØR

4 porsjoner ris , poteter eller annet tilbehør
200 g aspargesbønner

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste