Er du klar for en italiensk klassiker, laget fra bunnen av? Her serveres deilig hjemmelaget tagliatelle sammen med en smakfull kjøttragu. I raguen har jeg kjøttdeig av både storfe og svin, som sammen med sødmen fra gulrot, den friske smaken av stangselleri, fyldige tomater og aromatiske krydder lager skikkelig magi i gryta. Serveres med nyrevet parmesan, godt brød – og gjerne et glass italiensk rødvin. Perfekt for en koselig middag hvor de deilige smakene spiller hovedrollen. Så, børst støv av pastamaskinen og bli med på en liten matreise til Italia du også!

PS. Retten kan selvsagt lages med butikkjøpt pasta også.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

RAGU

400 g kjøttdeig av storfe
400 g kjøttdeig av svin

TILBEHØR

6-8 porsjoner fersk tagliatelle eller butikkjøpt
parmesan , revet

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste