
Er du klar for en italiensk klassiker, laget fra bunnen av? Her serveres deilig hjemmelaget tagliatelle sammen med en smakfull kjøttragu. I raguen har jeg kjøttdeig av både storfe og svin, som sammen med sødmen fra gulrot, den friske smaken av stangselleri, fyldige tomater og aromatiske krydder lager skikkelig magi i gryta. Serveres med nyrevet parmesan, godt brød – og gjerne et glass italiensk rødvin. Perfekt for en koselig middag hvor de deilige smakene spiller hovedrollen. Så, børst støv av pastamaskinen og bli med på en liten matreise til Italia du også!
PS. Retten kan selvsagt lages med butikkjøpt pasta også.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
RAGU
400 g | kjøttdeig av storfe |
400 g | kjøttdeig av svin |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her