Syltet rødløk er deilig tilbehør til for eksempel pulled pork, hamburgere eller poke. Her har jeg laget en variant med smak av ingefær og chili.

Ingredienser

2 rødløk , i tynne skiver
25 g frisk ingefær , i tynne skiver
1/2 rød chili , i tynne skiver
1 dl riseddik
1 dl vann
1 dl sukker
1 klype salt

SLIK GJØR DU

Kok opp eddik, vann, sukker, salt og chili. Skjær opp grønnsakene som angitt over. Ha rødløk, ingefær og chili i et syltetøyglass eller lignende og hell eddiklaken over. Avkjøl blandingen og sett den deretter i kjøleskapet i minst 4 timer, men gjerne over natten. Ønsker du en mildere variant kan du droppe ingefær og chili (eller redusere mengden).

Den syltede rødløken er holdbar et par uker i kjøleskapet.

Serveres som tilbehør til for eksempel pulled pork, hamburgere, poke eller hva du måtte behage.

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Leave a Reply to Trine Cancel reply

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste