SYLTET RØDLØK MED CHILI OG INGEFÆR

Syltet rødløk er deilig tilbehør til for eksempel pulled pork, hamburgere eller poke. Her har jeg laget en variant med smak av ingefær og chili.

  • Difficulty: enkel
  • Servings: 1 glass
  • Time: ca. 15 minutter + avkjøling
  • Kjøkken:
Annonse

Ingredienser

2 rødløk , i tynne skiver
25 g frisk ingefær , i tynne skiver
1/2 rød chili , i tynne skiver
2 dl riseddik
5 ss sukker
1 klype salt

SLIK GJØR DU

Kok opp eddik, sukker, salt og chili. Skjær opp grønnsakene som angitt over. Ha rødløk, ingefær og chili i et syltetøyglass eller lignende og hell eddiklaken over. Avkjøl blandingen og sett den deretter i kjøleskapet i minst 4 timer, men gjerne over natten. Ønsker du en mildere variant kan du droppe ingefær og chili (eller redusere mengden).

Den syltede rødløken er holdbar et par uker i kjøleskapet.

Serveres som tilbehør til for eksempel pulled pork, hamburgere, poke eller hva du måtte behage.

VELBEKOMME!

EnglishREAD IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.