Syltet rødløk er deilig tilbehør til for eksempel pulled pork, hamburgere eller poke. Her har jeg laget en variant med smak av ingefær og chili.

Annonse

Ingredienser

2 rødløk , i tynne skiver
25 g frisk ingefær , i tynne skiver
1/2 rød chili , i tynne skiver
2 dl riseddik
5 ss sukker
1 klype salt

SLIK GJØR DU

Kok opp eddik, sukker, salt og chili. Skjær opp grønnsakene som angitt over. Ha rødløk, ingefær og chili i et syltetøyglass eller lignende og hell eddiklaken over. Avkjøl blandingen og sett den deretter i kjøleskapet i minst 4 timer, men gjerne over natten. Ønsker du en mildere variant kan du droppe ingefær og chili (eller redusere mengden).

Den syltede rødløken er holdbar et par uker i kjøleskapet.

Serveres som tilbehør til for eksempel pulled pork, hamburgere, poke eller hva du måtte behage.

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.