Pasta er en hverdagsfavoritt hjemme hos oss, spesielt når det skal gå litt fort. Kombinasjonen pasta, squash og spinat - toppet med ristede pinjekjerner er nydelig. Prøv den du også!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

350 g spagetti
1 stor squash , i strimler
200 g spinat
2-3 fedd hvitløk , finhakket
3 ss nøytral olje til steking
2 1/2 dl kremfløte eller matfløte
salt
nykvernet sort pepper
1 neve pinjekjerner , ristet
50 g parmesan , finrevet

SLIK GJØR DU

Spagetti med squash og spinat

Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne. Kok spagettien etter anvisningen på pakken. Bruk en spiralizer og lag lange strimler av squashen. Dersom du ikke har spiralizer kan du bruke en ostehøvel på langs og skjære skivene i strimler.

Stek squashstrimler, spinat og hvitløk i nøytral olje et par minutter, til spinaten så vidt faller sammen. Tilsett fløte og gi det en forsiktig oppkok. Smak til med salt og nykvernet sort pepper. Hell vannet av spagettien og vend den forsiktig sammen med grønnsaksblandingen.

Gi retten et dryss med finrevet parmesan, ristede pinjekjerner og nykvernet sort pepper, og nyt umiddelbart.

Spagetti med squash og spinat

Alle pastarettene på bloggen finner du samlet her.

VELBEKOMME!

Har du testet ut søkefeltet på bloggen? Her kan du skrive inn ingredienser du ønsker å benytte, og få opp oppskrifter som inneholder nettopp disse ingrediensene. Prøv det du også og bruk opp det du har i skuffer og kjøleskap – slik at vi sammen kan være med på å bidra til mindre matsvinn! 

Skriv ut
  1. Ser deilig ut! Savner en oppskrift på for eksempel tunfisk og pasta, med en liten Trine-vri!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste