Imponer med en smakfull og dekorativ dessert med flere elementer. På denne tallerkenen finner du en silkemyk sjokolademousse, en fyldig brownie, karamellisert hvit sjokolade, fløtekrem med hint av vanilje og ikke minst friske og frysetørrede bringebær - en nydelig kombo etter min smak. Alle elementene, med unntak av fløtekremen, kan forberedes flere dager i forveien, og kjapt "monteres" sammen en halvtime før desserten skal nytes.

Til sjokolademoussen har jeg brukt silikonformer som jeg legger i fryseren. Da kan moussen enkelt flyttes over på serveringstallerkenen. Dersom du ikke har slike former kan du servere moussen i glass ved siden av eller som "queneller".

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

BROWNIE

100 g smør
100 g mørk sjokolade (ca. 50% kakaoinnhold), hakket

SJOKOLADEMOUSSE

1 gelatinplate
100 g mørk sjokolade (ca. 50% kakaoinnhold), hakket

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste