I dag kan jeg by på en kjapp og velsmakende kyllingrett som står på bordet etter 15 minutter hvis du er litt kjapp på labben.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
4 | kyllingfileter , i strimler |
4 | vårløk , i strimler |
1 | rødløk , i smale båter |
1 | rød paprika , i strimler |
1 neve | sukkererter , i tynne strimler |
3-4 ss | soyasaus |
1 ss | honning , smak til |
4-5 ss | hot chilisaus (f.eks. Heinz) |
1/2-1 | sitron , smak til |
1 dl | vann |
salt og pepper | |
4 porsjoner | nudler |
SLIK GJØR DU
Skjær opp grønnsaker og kylling som angitt. Stek kyllingen i litt nøytral olje, til den blir gyllen. Legg til side.
Fres grønnsakene (men hold igjen på litt av vårløken til dekor) i litt olje i noen minutter. Tilsett soyasaus, chilisaus og vann, og smak til med sitronsaft, honning, salt og pepper. La det putre et par minutter og tilsett deretter kyllingen, og la den få surre med til den er gjennomstekt.
Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Bland det hele sammen og server retten umiddelbart med strimlet vårløk som topping.
Enjoy!
Publisert 19. 6. 2013
Det så fantastisk ut!
Hva slags chili saus bruker du?:)
Nam, denne var kjempegod og lettvint å lage 🙂 Hadde den til middag her om dagen og skal ha den igjen i morra!
Nydelig. Dette var dagens middag her og det var ordentlig godt og lettvint. Jeg skar opp alt før jeg hentet ungene og bare stekte før vi kunne spise. Fort og greit 🙂
Hei. Hvilken chillisaus bruker du? Antar du ikke mener Sriracha eller Sambal siden det er 4 ss. Har sålangt har jeg brukt 1-2 ts Sriracha og fylt opp med søt chillisaus.
På dagens meny:) Gleder meg…
Nam-nam, denne var veldig god? Tusen takk for maten nok en gang?
Hvis det brukes Sambal Oelek chillipaste er 4-5 ss i meste laget…….
Nei, du må ikke benytte chilipaste her, i alle fall ikke 4-5 ss! Du kan feks. benytte Heinz sin «hot chilisaus» eller lignende.