Røkt juleskinke med sennepsaus står alltid på menyen hjemme hos oss i løpet av jula. De siste årene har jeg byttet ut kålrabistappen med en fargerik, frisk og smakfull salat med appelsin, rødkål, gulrot, eple og hasselnøtter, noe som alltid slår an.
Som tilbehør serverer jeg ovnsbakte poteter. Potetene bakes i ovnen, etter å ha kokt noen minutter med natron i kokevannet. Natronet gjør at potetenes ytre blir mer porøs og trekker til seg mer smør, og blir derved sprøere når du steker dem ferdig i ovnen. Husk å lage rikelig med poteter, for det går alltid mer enn du tror! Slik er det i alle fall hjemme hos oss.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
SKINKE & POTETER
800-1000 g | røkt skinke , ferdig kokt |
4 porsjoner | poteter , skrelt |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her