Bytt ut fredagstacoen med tortillas fylt med deilig pulled chicken (revet kylling). Jeg bruker en hel kylling som får kose seg i en gryte med lokk i stekeovnen i ca. 1 1/2 time, før det møre kyllingkjøttet rives fra hverandre og blandes med den deilige chipotlesausen som danner seg i bunnen av gryta. Serveres her med to deilige salater; tomat- og koriandersalat, og en salat med smørstekte maiskorn og rød paprika. Det hele toppes med en deilig dressing med litt sting i, frisk koriander og en dæsj limejuice. En smakfull og enkel helgefavoritt - prøv den du også!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

PULLED CHICKEN

1 kylling (ca. 1 1/2 kg)
1/2 - 1 ts flaksalt (ca.)

TOMAT- OG KORIANDERSALAT

200 g cherrytomater eller andre småtomater, i biter
1 neve frisk koriander , grovt hakket

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste