Bytt ut fredagstacoen med tortillas fylt med deilig pulled chicken (revet kylling). Jeg bruker en hel kylling som får kose seg i en gryte med lokk i stekeovnen i ca. 1 1/2 time, før det møre kyllingkjøttet rives fra hverandre og blandes med den deilige chipotlesausen som danner seg i bunnen av gryta. Serveres her med to deilige salater; tomat- og koriandersalat, og en salat med smørstekte maiskorn og rød paprika. Det hele toppes med en deilig dressing med litt sting i, frisk koriander og en dæsj limejuice. En smakfull og enkel helgefavoritt - prøv den du også!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
PULLED CHICKEN
1 | kylling (ca. 1 1/2 kg) |
1/2 - 1 ts | flaksalt (ca.) |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her