I all sin enkelhet er pavlova festkake nummer en, og er den som først forsvinner fra kakebordet hjemme hos oss. Pavlova er enkel å lykkes med bare du kjenner de kritiske punktene og følger oppskriften nøye. En perfekt pavlovabunn skal etter min smak være sprø på utsiden og seig inni. Her kommer en grunnoppskrift på pavlova, og fremgangsmåten og tipsene som gir deg perfekt pavlova, enten du lager pavlovakrans, minipavlova eller en stor pavlova som dekker hele bakebrettet. Oppskriften gir en pavlovabunn som er 24-26 cm i diameter, eller ca. 6 minipavlova.
Alle pavlovaoppskriftene på bloggen finner du samlet her.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
4 | eggehviter |
1 klype | salt |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her