Panna cotta er en klassisk italiensk dessert kjent for sin silkemyke konsistens og delikate smak. Panna cottaen er her smaksatt med litt hvit sjokolade og serveres med bringebærcoulis og friske bringebær som gir en deilig sødme og syrlighet mot den milde, kremete panna cottaen. Som en sprø kontrast topper vi det hele med en sesamtuile – et tynt, karamellisert kjeksaktig flak med ristede sesamfrø som tilfører både tekstur og en deilig nøtteaktig smak.
Ypperlig dessert å servere når du skal ha gjester, da alle elementene kan gjøres ferdig flere dager i forveien, og monteres rett før servering.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
PANNA COTTA
| 3-4 | gelatinplater (se tips) |
| 4 dl | kremfløte |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her