Ovnsbakte poteter er et populært tilbehør til grillmaten hjemme hos oss. Rødløk, tomater og friske urter setter en ekstra spiss på denne potetretten.

Ingredienser

600-800 g småpoteter
olivenolje
flaksalt
2-3 rødløk
200 g cherrytomater
frisk timian eller andre krydderurter

SLIK GJØR DU

Sett stekeovnen på 225 grader over- og undervarme. Del potetene i to og ha dem i en ildfast form. Drypp over litt olivenolje og krydre med flaksalt. Stekes i ca. 10 minutter. Skjær løken i 4 båter og ha den sammen med potetene. Drypp også litt olivenolje over løken og la det steke i ytterligere 10 minutter. Del cherrytomatene i to og ha dem i formen også. Dryss over grovt hakket timian og litt mer flaksalt, og la det steke til potetene er møre og fine, etter ytterligere 15-20 minutter.

Server den ovnsbakte potetsalaten som tilbehør til grillmat eller annet stekt kjøtt.

OVNSBAKT POTETSALAT MED LØK OG TOMAT

Flere oppskrifter på grillmat og tilbehør til grillmaten finner du samlet her.

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Min Handleliste