Lettvinte og gode fiskemiddager er alltid populære, og denne fiskeformen passer veldig godt inn i den kategorien. Jeg har her brukt laks som får kose seg i en deilig blanding av rød pesto, matfløte og grønnsaker, og toppet med en deilig nøtteblanding som gir en god smak og fin tekstur til fisken. Det er ikke veldig mange minuttene du bruker på å gjøre klar ingrediensene til denne retten, og mens den steker seg ferdig i ovnen kan jo du gjøre noe helt annet - eller bare slappe av litt.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

LAKS & NØTTELOKK

600 g laksefilet eller ørret
2-3 ss persille , finhakket

GRØNNSAKER & TILBEHØR

1 rødløk , i tynne båter
nøytral olje til steking

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste