Ovnsbaking gir grønnsakene en dyp og sødmefull smak som løfter denne enkle grønnsakssuppen til nye høyder. Gulrot, poteter, sellerirot og løk bakes i ovnen, før de kokes sammen med kraft, tomater og deilige krydder, og til slutt blendes til en silkemyk og kremet suppe. Topp den gjerne med sprøstekt bacon, en klatt crème fraîche, en god olivenolje og et dryss chiliflak for ekstra smak. Perfekt som en lun og smakfull hverdagsrett!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

SUPPEN

350 g sellerirot , i små biter
2-3 gulrøtter , i små biter

TOPPING & TILBEHØR

200 g bacon (ca.), sprøstekt
4 ss crème fraîche eller rømme

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste