Med hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for en smakfull rett. Jeg bruker dem i supper, i pizzasaus og i gryteretter - og ikke minst i pastasauser, som for eksempel denne retten. Her tilberedes alle ingrediensene i en og samme gryte, slik at alle de gode smakene i pastasausen også bidrar til å sette smak på pastaen. Det geniale med denne type one pot-middager er at du kan variere den etter smak og hva du har tilgjengelig. Dette er en ypperlig måte å bruke opp grønnsaks- og kjøttrester på. Prøv denne one pot-pastaen du også - en kjapp, enkel og smakfull middag som (nesten) lager seg selv på under en halvtime!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
350 g pastaskruer eller annen pasta

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste