Med hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for en smakfull rett. Jeg bruker dem i supper, i pizzasaus og i gryteretter - og ikke minst i pastasauser, som for eksempel denne retten. Her tilberedes alle ingrediensene i en og samme gryte, slik at alle de gode smakene i pastasausen også bidrar til å sette smak på pastaen. Det geniale med denne type one pot-middager er at du kan variere den etter smak og hva du har tilgjengelig. Dette er en ypperlig måte å bruke opp grønnsaks- og kjøttrester på. Prøv denne one pot-pastaen du også - en kjapp, enkel og smakfull middag som (nesten) lager seg selv på under en halvtime!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
400 g | karbonadedeig eller kjøttdeig |
350 g | pastaskruer eller annen pasta |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her