Nudelsalater er populære hjemme hos oss, og med det på menyen sluker 12-åringen frukt og grønnsaker med (nesten) like stor entusiasme som taco og pizza. I alle fall hvis den har en skikkelig hot hot saus. I denne nudelsalaten har jeg gjemt både kylling, hjertesalat, gulrøtter, mango, paprika, agurk, reddiker og vårløk - med friske farger og gode, sunne smaker. Du trenger selvfølgelig ikke å benytte akkurat de samme grønnsakene som meg. Ta det du har, en nudelsalat er nemlig en ypperlig måte å bruke opp grønnsaksrester i. Og restekylling, for den saks skyld. Det hele smaksettes/toppes med en smakfull peanøttsaus som du kan gjøre akkurat så sterk/mild som du vil.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

HOISINMARINERT KYLLING

2-3 kyllingbryst
salt og pepper

NUDELSALAT

3-4 porsjoner risnudler
1-2 hjertesalat , strimlet

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste