Potetsalat er et godt og kjært tilbehør til grillet kjøtt. Denne potetsalaten er min absolutte favoritt, og da helst med norske nypoteter.
Til omtrent 4 trenger du:

Annonse

Ingredienser

Potetsalat

500 g poteter , gjerne nypoteter
1 rødløk , i skiver
3 fedd hvitløk , finhakket
2 vårløk , i skiver
1 neve sorte steinfrie oliven
1 neve pinjekjerner , ristet
soltørkede tomater , i biter(kan eventuelt erstattes med 4 reddiker)
friske urter

Balsamicovinaigrette

4-6 ss olivenolje
2-3 ss god balsamicoeddik
salt og pepper

SLIK GJØR DU

Kok potetene møre i saltet vann. Hell av vannet og hold potetene varme. Fres de øvrige grønnsakene med unntak av tomater/reddiker i olivenolje, til løken blir myk. Skjær potetene i grove skiver og ha de sammen med de varme grønnsakene i en bolle. Ha i soltørkede tomater/reddiker, oliven, ristede pinjekjerner og krydderurter. Bland sammen ingrediensene til vinaigretten (smak til!) og hell over grønnsakene. Potetsalaten blandes forsiktig sammen og serveres (helst) lun.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei

    Denne oppskriften skal jeg prøve snart, er så utrolig mye bedre med denne typen potetsalat enn majones/rømmebaserte.

    Flott blogg du har, kommer nok til å komme innom flere ganger for å lete etter ideer :o)

    Jeg har mffins-dilla, kom gjeren innom bloggen min, som riktignok er litt nyåpna enda, men det kommer mer…

    Hilsen Bea

  2. Dette var utrolig godt !!! Nydelig var det og vi klarte ikke slutte å spise… Denne kommer til å bli et fast innslag hos oss : )

Legg igjen en kommentar til Trine Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.