Ingrediens
Ekskluder
Kategori
Kjøkken

Kjapp, enkel og velsmakende nudelsuppe med kylling og litt futt i er ikke å forakte!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

3 kyllingfileter , i terninger ca. 1 x 1 cm
1 1/2 l vann
1-2 terninger kyllingbuljong (eventuelt kyllingfond)
3/4 dl soyasaus
1 rødløk , i tynne båter
1 rød paprika stor , i strimler
4 vårløk strimlet
1/2-1 rød chili finhakket
3 fedd hvitløk , finhakket
1-2 ts ingefær revet
200 g eggnudler
6 ss søt chilisaus (ca.)
1 ss flytende honning (ca.)
1-2 ts sesamolje (kan eventuelt sløyfes)
1/2 lime , saften(ca.)(smak til)
nykvernet sort pepper
sesamfrø , ristet i en tørr panne
frisk koriander

OBS! Lurt å tenke på når du justerer antall porsjoner. Les mer

SLIK GJØR DU

Del opp kylling og grønnsaker som angitt ovenfor, slik at du har alt klart før du setter i gang.

Kok opp vannet og tilsett kyllingbuljongterningen(e) og soyasaus. Tilsett deretter grønnsaker, chili og ingefær, og la det småkoke i ca. 2 minutter. Tilsett deretter eggnudlene og kyllingen og la den trekke med i ca. 5 minutter, men uten at det koker.

Smak til suppen med søt chilisaus, honning, sesamolje, limesaft og litt pepper og eventuelt litt salt, om nødvendig. Suppen er ferdig når nudlene er al dente og kyllingen er gjennomkokt.

Rist sesamfrøene i tørr stekepanne til de så vidt tar farge og strø dem over suppen. Gi suppen et dryss av frisk koriander og server umiddelbart.

Nudelsuppe med kylling, paprika og kikkoman

VELBEKOMME!

Skriv ut

Min Handleliste