Her går det hurra-meg-rundt for tiden, for nå er det bare fem dager til jeg har deadline på innhold og bilder til min tredje kokebok, "Trine inviterer". Det er godt å se slutten på "produksjonsfasen", men det er også starten med designfasen hvor jeg også aktivt skal være med - og som vil vare til boken sendes til trykkeriet i begynnelsen av juli. Og sånn går no dagan...
Som dere skjønner har jeg jobbet masse på kjøkkenet den siste tiden selv om det har vært relativt stille her på bloggen. Jeg tenkte derfor at jeg skulle gi dere en liten smakebit fra den nye kokeboken, nemlig oppskrift på Key lime pie. Key lime pie er en syrlig og smakfull pai med opphav i Florida. I originaloppskriften benyttes det key lime, men siden det ikke er å oppdrive her benyttes lime istedet. Godt blir det uansett! Du kan lage en stor pai eller flere små, det er opp til deg.
Ingredienser
KJEKSBUNN
300 g | digestivekjeks eller annen havrekjeks |
150 g | smør , smeltet |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her