Kalkun er populær gjeste- og festmat, og tilbehøret kan varieres etter smak og sesong, eller hva du har tilgjengelig. Kalkunen blir ekstra saftig og god dersom den får kose seg lenge i stekeovnen på lav temperatur. Dette kalkunbrystet har i tillegg fått kose seg i en blanding av eplejuice og kyllingfond, som gir et ypperlig grunnlag for den deilige calvadossausen som serveres ved siden av. Serveres med ovnsbakte poteter og en fargerik og smakfull salat med blant annet eple, bacon, tranebær og karamelliserte valnøtter. Velbekomme!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

KALKUN

700-800 g kalkunfilet eller kalkunbryst
salt og pepper

CALVADOSSAUS

5 dl eplesjy fra kalkunen (ca.)
1 dl kremfløte

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste