Kalkun er populær og velsmakende mat året rundt, og spises av mange i forbindelse med jul og nyttår. Kalkunen blir ekstra saftig og god dersom du langtidssteker den. Dette kalkunbrystet har i tillegg fått kose seg i en blanding av hvitvin, kyllingkraft og appelsinsaft, som gir en nydelig kraft til en smaksrik appelsinsaus. Som tilbehør serverer jeg en fargerik og smakfull søtpotetsalat, og gjerne hasselbackpoteter eller ovnsbakte småpoteter. Prøv det du også!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

KALKUN & APPELSINSAUS

750 g kalkunbryst (ca.)
salt og pepper

SØTPOTETSALAT

600 g søtpoteter (ca.), i terninger
2-3 ss olivenolje

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste