Røkt juleskinke er fast tradisjon i romjula hjemme hos oss, og har vært blant jentenes julefavoritter siden de var ganske små. Juleskinke var derfor et selvsagt valg da hele bøtteballetten kom på middag 2. juledag. Dette er enkel og god husmannskost, som alltid blir vellykket og som også er enkel å lage til mange. Jeg benyttet rå røkt skinke som jeg langtidsstekte i ovnen. Du kan eventuelt gjøre det enda enklere og kjøpe ferdigkokt skinke, som du skjærer i skiver og varmer opp innpakket i litt aluminiumsfolie i stekovnen.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

Du trenger:

200-250 g Røkt, ukokt skinke (pr. person)
poteter

Kålrabistappe

kålrot , i terninger
1-2 gulrøtter , i skiver

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste