Ingrediens
Ekskluder
Kategori
Kjøkken

Imponer med en smakfull og dekorativ dessert med flere elementer. På denne tallerkenen finner du en silkemyk hvit sjokolademousse, sjokoladesmuler, kokos, pasjonsfrukt, friske bær og en deilig bringebærcoulis - en nydelig kombo etter min smak. Sjokolademoussen kan forberedes flere dager i forveien, og det hele "monteres" kjapt sammen en halvtime før desserten skal nytes.

Til sjokolademoussen har jeg brukt silikonformer som jeg legger i fryseren. Da kan moussen enkelt flyttes over på serveringstallerkenen. Dersom du ikke har slike former kan du servere moussen i et lite glass eller som "queneller".

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

SJOKOLADEMOUSSE

2 gelatinplater
2 1/2 dl kremfløte 1/2 + 2

TILBEHØR

250-300 g bringebær
10 bjørnebær (kan sløyfes)

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste