Imponer med en smakfull og dekorativ dessert med flere elementer. På denne tallerkenen finner du en silkemyk hvit sjokolademousse, sjokoladesmuler, kokos, pasjonsfrukt, friske bær og en deilig bringebærcoulis - en nydelig kombo etter min smak. Sjokolademoussen kan forberedes flere dager i forveien, og det hele "monteres" kjapt sammen en halvtime før desserten skal nytes.
Til sjokolademoussen har jeg brukt silikonformer som jeg legger i fryseren. Da kan moussen enkelt flyttes over på serveringstallerkenen. Dersom du ikke har slike former kan du servere moussen i et lite glass eller som "queneller".
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
SJOKOLADEMOUSSE
2 | gelatinplater |
2 1/2 dl | kremfløte 1/2 + 2 |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her