Det er fredag og pizza som gjelder. På menyen i dag står hvit pizza med mozzarella og blåmuggost, toppet med deilig skinke.
Ingredienser
| 1 | pizzabunn |
| 1 porsjon | hvit pizzasaus med hvitløk og chili |
| 50 g | god skinke (ca.) |
| 1 neve | cherrytomater delt i to |
| 1 | mozzarella i skiver |
| litt blåmuggost | |
| 1 neve | sorte oliven |
| basilikumblader |
OBS! Lurt å tenke på når du justerer antall porsjoner. Les mer
SLIK GJØR DU
Lag pizzadeig og hvit pizzasaus etter oppskriftene. Kjevle ut pizzadeigen og bre sausen utover pizzabunnen. Fordel mozzarella, cherrytomater og oliven over. Stekes som angitt i pizzabunnoppskriften, på pizzastein ved 250-300 grader, til pizzaen er ferdigstekt (etter 7-10 minutter, avhengig av stekeegenskapene til ovnen din).
Fordel skinken og smuldre blåmuggosten over den ferdigstekte pizzabunnen. Dryss over basilikumbladene, og server umiddelbart.
Enjoy!
