Fylte horn er alltid populært å servere til både store og små. Hornene kan fylles med det du måtte ha lyst på. Hva med for eksempel blåmuggost og spekeskinke? Ta en titt i kjøleskapet, kanskje du har rester som du kan fylle hornene med? Hvitost og skinke er ofte det tradisjonelle fyllet i innbakte horn, men jeg synes det kan være godt med litt mer smak og tilsatte denne gangen litt rød pesto som jeg hadde til overs. Hornene smaker best når de er helt nystekte, men er du så heldig at du får et par til overs kan du fryse dem ned og nyte til lunsj eller som tilbehør til en suppe. Det er alltid populært!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
GJÆRDEIG
1000 g | hvetemel (ca. ) |
3 dl | melk |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her