
Det er få ting som slår smaken og teksturen av hjemmelaget pasta. Enten du drømmer om silkemyke bånd av tagliatelle, tynne strenger av spagetti, ravioli fylt med deilige smaker eller en smaksrik lasagne, er det enklere enn du tror å lage pasta fra bunnen av. Med noen få ingredienser, noen lure tips og litt kjærlighet kan du forvandle enkle råvarer til ekte italiensk håndverk.
I dette innlegget vil jeg vise deg hvordan du lager pastadeigen og kjører den i pastamaskinen, slik at du kan imponere både familie og venner med fersk pasta laget hjemme på ditt eget kjøkken. Flere oppskrifter på deilige pastaretter kommer de nærmeste dagene.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
300 g | hvetemel , gjerne tipo 00 |
2 | egg |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her